Ενημέρωση

Την Τετάρτη 14/10/2020 και κατά τις ώρες 15:00-18.ΟΟμ.μ., στην αίθουσα του γυμναστηρίου στο 1° Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων. Ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο του αρμόδιου φορέα σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας θα τηρηθεί κατάλογος εισερχομένων – εξερχομένων κατά την προσέλευσή σας στο χώρο διεξαγωγής των εκλογών, με απαραίτητη τη χρήση μάσκας.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι γονείς που είναι μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων (μέλη του Συλλόγου θεωρούνται οι γονείς οι οποίοι έχουν ταχτοποιήσει τις συνδρομές τους προς τον Σύλλογο για το σχολικό έτος 2019/2020) καθώς και οι γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους για πρώτη φορά στο 1° Δ.Σ. Βέροιας και φοιτούν σε οποιοδήποτε τμήμα. Υποψήφιοι:

Ζησιοπούλου Έφη( γονέας Α2)

Κεσόγλου Βάνα(γονέας Δ2)

Κόγιας Γιώργος(γονέας Α1)

Παρασκευά Μαρία( γονέας Α1)

Πιστοφίδης Αντώνης (γονέας Δ2)

Πλωμαρίτη Κική (γονέας Α1)

Τηλκερίδου Άννα (γονέας Α2)

Χριστοδουλίδου Έλσα ( γονέας Α1, Β1, Ε1).

Μπορείτε να επιλέξετε έως και 3 υποψηφίους της επιλογής σας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι κατ’ εξαίρεση φέτος οι εκλογές θ πραγματοποιηθούν μια και μοναδική φορά και για την εκλογή νέου Δ.Σ. απαιτείται ένα ποσοστό συμμετεχόντων της τάξεως του 30% του συνόλου των γονέων του σχολείου μας (περίπου 70 γονείς).