Αφίσα “Make a Wish”

Τα παιδιά του σχολείου μας με σύνθημα όταν εύχεσαι, ελπίζεις και όταν ελπίζεις, παλεύεις πήραν μέρος στο πρόγραμμα «Make a wish» και όχι μόνο αγόρασαν αστεράκια και στόλισαν τα δέντρα τους με αυτά, αλλά και οι μαθητές/τριες του Δ2  με την εκπαιδευτικό κ. Παπαδοπούλου Μαρία και του Ε2 με την εκπαιδευτικό κ. Καψάλη Ελένη,  μαζί με την εικαστικό μας Μπιλίτσα Μαριέλα, ζωγράφισαν αφίσες – αστέρια.

Η  ευχή εκφράζει κάτι που επιθυμούμε, κάτι που προσδοκούμε να γίνει και πολλές φορές παραμένει μια αιωρούμενη φράση στα λόγια μας  ή μια κρυφή σκέψη στο μυαλό μας. Όταν όμως βγαίνει από την καρδιά των μικρών παιδιών, όταν αποτυπώνεται με απλοϊκά σχέδια και ζωγραφίζεται με χρώματα, αποκτά δύναμη, γίνεται ζεστή αγκαλιά και μήνυμα αγάπης.

Οι μαθητές μας συμμετέχοντας στη δράση «make a wish»,  χρωμάτισαν το δικό τους «αστέρι της ευχής», για να το στείλουν με μηνύματα  ελπίδας  και αλληλεγγύης στα  παιδιά που δοκιμάζονται και μας χρειάζονται. Η ευχή τους : «Υγεία και χαρά στα παιδιά σε όλη τη γη, χωρίς φτώχεια, πολέμους και αρρώστιες».