Ανακοίνωση για τις εγγραφές μαθητών Α΄ τάξης σχολικού έτους 2022-23

Οι εγγραφές στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2022-2023 πήραν παράταση έως Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022
     Σας επισημαίνουμε ότι τη σχολική χρονιά 2022-2023 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2016 έως 31-12-2016 και που κατοικούν εντός ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ:

Πατήστε ΕΔΩ για Αίτηση Εγγραφής
Πατήστε ΕΔΩ για Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή

1. Βιβλιάριο Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

A/A ΕΙΔΟΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΟΣΕΩΝ
1 ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Β 3 ΔΟΣΕΙΣ
2 ΔΙΦΘΕΡΙΤΙΔΑΣ- ΤΕΤΑΝΟΥ- ΚΟΚΚΥΤΗ 5 ΔΟΣΕΙΣ
3 ΠΟΛΙΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑΣ 4 ΔΟΣΕΙΣ
4 ΑΙΜΟΦΙΛΟΥ ΤΥΠΟΥ Β   * 4 ΔΟΣΕΙΣ
5 ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΟΚΟΚΚΟΥ  ** 3 ΔΟΣΕΙΣ
6 ΠΝΕΥΜΟΝΙΟΚΟΚΚΟΥ  *** 4 ΔΟΣΕΙΣ
7 ΙΛΑΡΑΣ – ΕΡΥΘΡΑΣ –  ΠΑΡΩΤΙΤΙΔΑΣ 2 ΔΟΣΕΙΣ
8 ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑΣ 2 ΔΟΣΕΙΣ
9 ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Α 2 ΔΟΣΕΙΣ

*    Το εμβόλιο του αιμόφιλου τύπου Β γίνεται ως την ηλικία ων 5 ετών

**   Το εμβόλιο του μινιγγιτιδόκοκκου εάν γίνει μετά το 1ο έτος γίνεται σε μία δόση

*** Το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου γίνεται ως την ηλικία ων 5 ετών

2. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. Φ.6/1094/80261/Δ1/20-5-2015 εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ (Α.Δ.Υ.Μ.)

3. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο, φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (λογαριασμός ρεύματος ή τηλεφωνίας, μισθωτήριο συμβόλαιο κ.λπ. που να είναι στο όνομα των γονέων ή του κηδεμόνα του μαθητή)

4. Βεβαίωση Φοίτησης από το Νηπιαγωγείο όπου ο μαθητής φοιτά, η οποία θα προσκομιστεί στο γονέα ή κηδεμόνα του μαθητή για την εγγραφή του στο δημοτικό.

ΠΡΟΣΟΧΗ

 Σε περιπτώσεις μη φοίτησης σε Νηπιαγωγείο, ο γονέας/κηδεμόνας του νηπίου υποβάλλει σχετική  αίτηση προς τον οικείο Διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε., στην οποία θα αναφέρονται οι λόγοι μη φοίτησης. Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης, αφού εξετάσει την εν λόγω αίτηση, εγκρίνει την εγγραφή του μαθητή ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη του οικείου Κ.Ε.Σ.Υ. ή του συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Νηπιαγωγών.

  • Οι γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο σχολείο μας, καθώς επίσης και αν θέλουν να εγγραφούν στο προαιρετικό ολοήμερο πρόγραμμα, μπορούν να κατεβάσουν όλα τα απαραίτητα έντυπα από την ιστοσελίδα του σχολείου ακολουθώντας τη διαδρομή στο μενού: Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων -> Χρήσιμα έντυπα για τους γονείς
  • Φέτος, οι γονείς, αν το επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής των παιδιών τους στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου επισυνάπτοντας όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά  όπως αναφέρονται παραπάνω, μαζί με την συμπληρωμένη  αίτηση έγγραφης.
  • Μπορείτε να αποστείλετε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής μέσω του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση: 1dimver@sch.gr