Επιστροφή στο σχολείο

Αγαπητοί γονείς και παιδιά μας καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία!

Από τη Δευτέρα 11/1/2021 θα ξαναρχίσουν τα δια ζώσης μαθήματα, σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ για την επαναλειτουργία της Α/θμιας Εκπαίδευσης.

Οι μαθητές /τριες του σχολείου θα εισέρχονται από διαφορετικές εισόδους και θα αποχωρούν ως εξής (όπως θα προσέξετε έχουν γίνει αλλαγές στις εισόδους και εξόδους) :

  • Α΄, Ε΄ τάξεις από την είσοδο του 1ου Νηπιαγωγείου από τις 8.00 ως 8.15΄π.μ.
  • Γ΄, Δ΄ τάξεις από την κεντρική είσοδο του 1ου Δ.Σ. Βέροιας, επί της Κοντογεωργάκη, από τις 8.00 ως 8.15΄π.μ.
  • Β΄, ΣΤ΄ τάξεις από την είσοδο δίπλα στον Άγιο Γεώργιο τον Μικρό, από τις 8.00 ως 8.15΄π.μ.)

Η αποχώρηση των μαθητών της Α΄τάξης θα γίνεται στις 13.10 μ.μ.

Παρακαλείσθε να τηρείτε ευλαβικά το ωράριο και της προσέλευσης και της αποχώρησης καθόλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Οι γονείς-κηδεμόνες και άλλοι συνοδοί, παρακαλούνται να αποχωρούν άμεσα, αφού εισέλθουν και εξέλθουν οι μαθητές/τριες για να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Η παραπάνω οδηγία του ΥΠΑΙΘ, καλό θα ήταν  να τηρηθεί για όλο το διάστημα κατά το οποίο εφαρμόζονται τα μέτρα προστασίας από τον Covid-19. Επίσης εφαρμόζουμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, για  χρήση αντισηπτικών και για σχολαστικούς καθαρισμούς των χεριών.

Τη Δευτέρα οι γονείς για να συνοδέψουν τα παιδιά στο σχολείο στέλνουν μήνυμα στο 13033 με κωδικό 4, ενώ για όσους/ες μαθητές/τριες έχουν χάσει τη βεβαίωση μετακίνησης θα πάρουν νέες από το σχολείο.

Με υπομονή και εμπιστοσύνη θα ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες.

Περιμένουμε με αγάπη τα παιδιά του σχολείου μας να επιστρέψουν στην καθημερινότητα και μαζί με αυτά κι εμείς οι εκπαιδευτικοί.

Με εκτίμηση

Διαμαντοπούλου Μαρία