Δράση με τον Σύλλογο Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ» (συνέχεια)

 

Σε συνέχεια της υλοποίησης του Σχεδίου Δράσης με τίτλο: “Ενίσχυση σχέσεων και επιδίωξη συνεργασιών με φορείς” (ΑΕΕ),  την Τετάρτη 13/12/2023 μαθητές  της ΣΤ΄ τάξης παρακινούμενοι από τους δασκάλους τους και με τη συνδρομή των οικογενειών τους   προσέφεραν, κατά την επίσκεψή τους στα γραφεία του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ», σημαντικές ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, όσπρια, ζάχαρη, γάλατα κλπ), με σκοπό να υποστηρίξουν τη φετινή διοργάνωση της εκστρατείας αγάπης του Συλλόγου, ενόψει των χριστουγεννιάτικων γιορτών, με τη διανομή δεμάτων σε κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες της πόλης μας.

   Η Πρόεδρος του ΔΣ και το προσωπικό,  υποδέχτηκαν με μια ζεστή αγκαλιά και γιορτινά γλυκίσματα τους μαθητές μας, οι οποίοι  ξεναγήθηκαν στους χώρους,  ενημερώθηκαν για το έργο και τις ιδιότητες των εργαζομένων και ειδικότερα των υπαλλήλων της Επιστημονικής Ομάδας (Ψυχολόγου, Κοινωνικής Λειτουργού και Νομικού), τη λειτουργία του Ξενώνα Βραχείας Διαμονής, τις δράσεις και το κοινωνικό έργο του Συλλόγου . Στη συνέχεια, ακολούθησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, όπου οι μαθητές μοιράστηκαν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους με την Ψυχολόγο και την Κοινωνική Λειτουργό του Συλλόγου.

  Μαθητές και εκπαιδευτικοί ευχαριστούμε θερμά τον «ΕΡΑΣΜΟ» και ιδιαίτερα την Πρόεδρο του ΔΣ, κ. Φωστηροπούλου Γ., για την υπέροχη φιλοξενία και κυρίως για την εξαιρετική ευκαιρία που μας έδωσε να συμμετέχουμε σε μια δράση αγάπης και  αλληλεγγύης και να στολίσουμε τις ψυχές μας για να υποδεχθούμε τον Χριστό που γεννιέται σε λίγες μέρες. Έτσι μόνο θα μπορέσει ο κόσμος μας να αλλάξει, να γίνει καλύτερος και πιο ανθρώπινος…