Εκδηλώσεις του Σχολείου – Ιούνιος 2023

  • Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δ.Σ. Βέροιας ευχαριστούν θερμά το Σύλλογο Γονέων και Kηδεμόνων του σχολείου μας για την προσφορά τους και την άψογη διοργάνωση της θερινής γιορτής για το τέλος της σχολικής χρονιάς. Η εκδήλωση περιλάμβανε αθλητικές δράσεις τύπου survivor, performer με οργανωτικές δεξιότητες, βανάκι με λουκουμάδες, χυμούς, popcorn, τροχήλατο ποδήλατο με παγωτά, d.j. που κάλυψε τα μουσικά ενδιαφέροντα των  μαθητών. Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν και οι υπέροχες και ευχάριστες αναμνήσεις θα σφραγίσουν μια ακόμη σχολική χρονιά.

    Eυχαριστούμε πολύ!

  • Το τμήμα Β1 επισκέφθηκε την Τρίτη 13 Ιουνίου συνοδεία των δασκάλων της τάξης: Καραΐσκου Καλλιόπης, Καρρά Ανθούλας και Πουλιοπούλου Ολίνας, τον ραδιοφωνικό σταθμό Άκου 99,6 FM και συγκεκριμένα την εκπομπή της δημοσιογράφου Σοφίας Γκαγκούση «Πρωινές σημειώσεις». Τα παιδιά με τη χαρά της λήξης του σχολικού έτους ήταν ενθουσιασμένα και τραγούδησαν για τους ακροατές! Μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για τη χρονιά που πέρασε και για τις καλοκαιρινές τους διακοπές που έρχονται! Οι ακροατές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και το τραγούδι των μαθητών που έγραψαν με την κυρία τους. Μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή στον παρακάτω σύνδεσμο (από το 30ό λεπτό και μετά)

Πρωινές Σημειώσεις

  • “Τα πέντε σκιουράκια”

    Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου οι μαθητές και οι μαθήτριες του Α2 παρουσίασαν ένα θεατρικό που βασίστηκε στο παραμύθι που δημιούργησαν τα ίδια τα παιδιά για τα ζωάκια του δάσους στα πλαίσια του μαθήματος «Εργαστήρια Δεξιοτήτων» και συγκεκριμένα του προγράμματος «Με τα ζώα έτσι κι αλλιώς». Πέντε μικρά σκιουράκια βγαίνουν μόνα τους στο δάσος και χάνονται. Στον δρόμο τους συναντούν διάφορα ζωάκια. Θα μπορέσουν άραγε να βρουν τους γονείς τους; Ποιος θα τους βοηθήσει και τι θα κερδίσουν από αυτή την περιπέτεια;

 

  • Πέμπτη 1 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών η εκδήλωση – συνδιοργάνωση της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπ/σης και του Δήμου Βέροιας (Αντιδημαρχία Παιδείας) για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Άλκης Ζέη με τη συμμετοχή των τμημάτων Α3, Γ1, Δ2, του Σχολείου μας.

    Οι  μαθητές και οι μαθήτριες μας διάβασαν τη συνέχεια του βιβλίου «Γατοκουβέντες», την περίληψη του βιβλίου «Η Αλίκη στη χώρα των μαρμάρων» και τέλος τραγούδησαν στίχους που μελοποίησε  η μουσικός του σχολείου μας κα Ιτσουάιντσε Νατέλα. Την ευθύνη της παρουσίασης για κάθε τμήμα είχαν οι : Καψάλη Ελένη Α3, Παπαγεωργίου Ιωάννα Γ1, Διαμαντοπούλου Μαρία Διευθύντρια Δ2, συνοδός εκπαιδευτικός Σαμαράς Αντώνιος

    Ευχαριστούμε τα παιδιά που μας έκαναν υπερήφανους!